Ruimte voor Onderwijs

Opleidingen

Onderwijs is uw  expertise. U weet dus ook als geen ander hoe belangrijk het is om goed opgeleid te zijn. Dat geldt ook voor het werken met ESIS. 

ESIS groeit. In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe mogelijkheden en modules bijgekomen. En het staat niet stil. Maar: groeit u ook mee met ESIS? 

Met onze opleidingen willen we u graag verder op weg helpen. Om u goed de weg te wijzen, is uw vertrekpunt belangrijk. Aangezien dat voor iedereen en voor elke school verschillend is, verzorgen we voor u werkplektrainingen, workshops en opleidingen op maat, bij u op school. U geeft aan wat de inhoud moet zijn, wij sluiten daarop aan.

Meestal duurt zo’n bijeenkomst maximaal een dagdeel. Genoeg om weer een paar stappen verder te zetten.

Rovict werkt met eigen trainers, mensen die ESIS én het onderwijs door en door kennen. 

Werkvormen

Bepaal zelf welke werkvorm past bij uw onderwerp en uw doel: 

  • Werkplektraining: Voor maximaal 3 personen. Samen met de opleider duikt u uw ESIS in aan de hand van uw vooraf opgestelde vragenlijst. U vraagt zoveel als u kan. Elk onderwerp van ESIS is mogelijk. 
  • Workshop: Voor maximaal 8 personen. Onder leiding van de trainer en samen met uw (kern-) team diept u een vooraf afgesproken onderwerp uit. De trainer bevraagt u kritisch en adviseert desgewenst.
  • Opleiding: Voor maximaal 12 personen. De trainer legt uit, instrueert, geeft opdrachten en gaat in op vragen. Geschikt voor instructie in onderdelen van ESIS.
  • Demonstratie: Voor maximaal 40 personen. De opleider demonstreert de afgesproken onderdelen van ESIS. Vragen stellen is beperkt mogelijk.
  • Dankzij de coronatijd verzorgen we meer en meer opleidingen en begeleiding on line.
    Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
U kunt ook bellen met 035 603 60 80.

Opleidingen