Ruimte voor Onderwijs


Over Rovict

Rovict is een ICT-dienstverlener die zich richt op het onderwijs. Dat doet Rovict in het PO en VO met eigen producten en dienstverlening. In het MBO en HBO met advies, projectleiding en interim-management.

Wat doet Rovict nog meer?

Het snijvlak van Onderwijs en ICT is ons werkterrein. Dat is een breed en dynamisch domein. ICT is een drijvende kracht binnen het onderwijs. Dat geldt zowel voor het feitelijke leerproces als de  ondersteunende processen. Het is belangrijk dat scholen daarbij tijdig de juiste keuzes maken. Wij adviseren u graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen die hier aan verbonden zijn. Kiezen is één kant van de medaille. Daarna volgt een proces van inbedden in de organisatie. Dat  vereist naast kennis over het onderwijs vaak ook het nodige trekken en duwen binnen de organisatie.  Rovict levert projectleiders en interimmanagers, die daar in het onderwijs veel ervaring mee hebben.

Privacyverklaring Rovict 

Rovict is lid van de VDOD en deelnemer aan het Privacy Convenant Onderwijs. Rovict hanteert in de relatie met haar klanten het branchemodel Privacy Bijsluiter en het Branchemodel Beveiligingsbijlage.
Lees hier de Privacyverklaring Rovict.