Ruimte voor Onderwijs

Partners van Rovict

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen omdat het inspirerend is om samen klussen op te pakken, maar zeker ook omdat we samen meer weten en meer voor elkaar kunnen krijgen. Bovendien: samenwerking helpt om elkaar scherp te houden en kritisch naar elkaar te zijn.

Onze allerbelangrijkste samenwerkingspartners zijn natuurlijk onze klanten. Van veel klanten krijgen we tips en adviezen.  Daarnaast zijn onze Contactpersonen en Klankbordgroepen heel belangrijk voor ons. 

 

Bedrijven waarmee we een langdurige samenwerking hebben:

CED Groep            Kwintessens

In een inmiddels jarenlange samenwerking met de CED-Groep en Kwintessens zorgt Rovict ervoor dat de SCOL actueel blijft en vernieuwt.

 

Wortell zorgt voor de veilige en betrouwbare hosting van onze producten.

 

Samen met de Universiteit van Amsterdam heeft Rovict Burgerschapmeten ontwikkeld. Ook de door-ontwikkeling wordt vanzelfsprekend samen opgepakt.

 

Via de DULT-koppeling, de Digitale Uitwisseling van Leer- en Toetsresultaten, komen de gegevens van de Cito-toetsen al jarenlang probleemloos – en gratis – in ESIS.

 

Jaarlijks worden de juiste DL-DLE-tabellen in ESIS toegevoegd die berekend zijn door Boom Testuitgevers.

Leerlinggegevens uit ESIS worden door middel van de koppeling met OSO doorgestuurd van de ene basisschool naar de andere of van het basis- naar het voortgezet onderwijs.

Voorheen gebeurde dat via het Digitaal Overdrachts Dossier, waarvan de afspraken werden gemaakt door de leden van de VDOD.

  

Voor het versturen van digitale leerlingdossiers in het kader van Passend Onderwijs, werken we samen met Kindkans en Onderwijs Transparant.

De samenwerking met Planb2 zorgt voor een mooie koppeling tussen ESIS-A en Planb2.

      

In samenwerking met bedrijven als Infosupport en CreativeID maken we onze eigen software.

TeachingiT kent ESIS door en door en ondersteunt veel scholen hierbij.

Bedrijfsvoering, leerlingadministratie en leerlingvolgsysteem zijn de expertises van Asoka.

Jarenlange ervaring in het onderwijs zorgt voor begeleiding met kennis door ABIS Automatisering.

Onze brochures en de inrichting van onze stand op de NOT worden al meerdere jaren verzorgd door ontwerpbureau Recreatieparc.

 

Bij bijzondere gelegenheden maakt Happa’s en Tappa’s heerlijk eten voor ons klaar.

 

 

Wanneer we ons verplaatsen, doen we dat zo milieubewust en gezond mogelijk: als het kan op de fiets of met de trein. Per auto deden we dat met zo ongeveer de eerste Toyota's Prius die in Nederland rondreden. Dat is fantastisch goed gegaan, maar inmiddels is na ruim 4 ton op de teller een aantal auto's vervangen door vergelijkbare hybride of elektrische auto's.